Blast chillerLainox
TO161BR
Blast chiller
Lainox
TO161BR
VB به اضافه مالیات بر ارزش افزوده
€۶٬۶۰۰
سال ساخت
۲۰۲۲
وضعیت
کارکرده
موقعیت
Gosau 

تصاویر نشان میدهند
نمایش نقشه
اطلاعات دستگاه
- نام دستگاه:
- Blast chiller
- تولید کننده:
- Lainox
- مدل:
- TO161BR
- سال ساخت:
- ۲۰۲۲
- وضعیت:
- تقریباً نو (استفادهشده)
- قابلیت عملکرد:
- کاملاً عملیاتی
قیمت و مکان
VB به اضافه مالیات بر ارزش افزوده
€۶٬۶۰۰
- موقعیت:
- Gosau, اتریش

تماس بگیرید
جزئیات فنی
- عرض کل:
- ۷۹۰ میلیمتر
- ارتفاع کل:
- ۱٬۹۶۰ میلیمتر
جزئیات پیشنهاد
- شناسه آگهی:
- A20076235
- بهروزرسانی:
- آخرین بهروزرسانی در ۲۱.۰۷.۱۴۰۴
توضیحات
Shock Chiller Model: ZO161BR
Boosted Model
Manufacturer: Lainox
Dimensions (W/D/H): 790 x 870 x 1960 mm
SHOCK COOLING MODE
- Rapid chilling: core temperature from +90°C to +3°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at +3°C after cycle completion.
Tsdpfsxfz Anox Agksf
- Rapid shock freezing: core temperature from +90°C to -18°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at -18°C after cycle completion.
- Automatic fish sterilization cycle.
- Automatic ice cream hardening cycle.
Digital controls with display for set and actual values.
- 2.8-inch color graphic display with capacitive keys, IPX5 protection rating.
- 7 ready-to-use preset recipes.
- 20 customizable programs for your own recipes.
- Bluetooth connectivity, can be activated through a free app for HACCP data monitoring and download (optional, can be retrofitted after purchase).
- Preheatable core probe, single-point measurement.
- Pre-cooling function.
- Manual and automatic defrosting.
Voltage: 3N-AC 400V, 50 Hz
Total electrical power: 281W
Core temperature ranges: +90°C to +3°C / +90°C to -18°C
Capacity: 4 x GN 1/1 or 14 x (600 x 400)
Tray spacing: 73 mm
آگهی به صورت خودکار ترجمه شده است. احتمال بروز اشتباه در ترجمه وجود دارد.
Boosted Model
Manufacturer: Lainox
Dimensions (W/D/H): 790 x 870 x 1960 mm
SHOCK COOLING MODE
- Rapid chilling: core temperature from +90°C to +3°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at +3°C after cycle completion.
Tsdpfsxfz Anox Agksf
- Rapid shock freezing: core temperature from +90°C to -18°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at -18°C after cycle completion.
- Automatic fish sterilization cycle.
- Automatic ice cream hardening cycle.
Digital controls with display for set and actual values.
- 2.8-inch color graphic display with capacitive keys, IPX5 protection rating.
- 7 ready-to-use preset recipes.
- 20 customizable programs for your own recipes.
- Bluetooth connectivity, can be activated through a free app for HACCP data monitoring and download (optional, can be retrofitted after purchase).
- Preheatable core probe, single-point measurement.
- Pre-cooling function.
- Manual and automatic defrosting.
Voltage: 3N-AC 400V, 50 Hz
Total electrical power: 281W
Core temperature ranges: +90°C to +3°C / +90°C to -18°C
Capacity: 4 x GN 1/1 or 14 x (600 x 400)
Tray spacing: 73 mm
آگهی به صورت خودکار ترجمه شده است. احتمال بروز اشتباه در ترجمه وجود دارد.
تأمینکننده
توجه: به صورت رایگان ثبتنام کنید یا وارد شوید, تا به تمام اطلاعات دسترسی داشته باشید.
ارسال درخواست
تلفن & فکس
+43 6136 ... آگهیها
آگهی شما با موفقیت حذف شد
یک خطا رخ داده است




