Blast chillerLainox
TO161BR
Blast chiller
Lainox
TO161BR
VB به اضافه مالیات بر ارزش افزوده
€۵٬۵۰۰
سال ساخت
۲۰۲۲
وضعیت
کارکرده
موقعیت
Gosau 

تصاویر نشان میدهند
نمایش نقشه
اطلاعات دستگاه
- نام دستگاه:
- Blast chiller
- تولید کننده:
- Lainox
- مدل:
- TO161BR
- سال ساخت:
- ۲۰۲۲
- وضعیت:
- تقریباً نو (استفادهشده)
- قابلیت عملکرد:
- کاملاً عملیاتی
قیمت و مکان
VB به اضافه مالیات بر ارزش افزوده
€۵٬۵۰۰
- موقعیت:
- Gosau, اتریش
تماس بگیرید
فروش ماشینآلات

آیا دستگاه جدیدی پیدا کردید؟ حالا قدیمی را به پول تبدیل کنید.
از طریق Machineseeker بهترین قیمت را بدست آورید.
اطلاعات بیشتر درباره فروش ماشینآلات
اطلاعات بیشتر درباره فروش ماشینآلات
جزئیات فنی
- عرض کل:
- ۷۹۰ میلیمتر
- ارتفاع کل:
- ۱٬۹۶۰ میلیمتر
جزئیات پیشنهاد
- شناسه آگهی:
- A20076235
- بهروزرسانی:
- آخرین بهروزرسانی در ۰۴.۰۷.۱۴۰۴
توضیحات
Shock Chiller Model: ZO161BR
Boosted Model
Manufacturer: Lainox
Dimensions (W/D/H): 790 x 870 x 1960 mm
SHOCK COOLING MODE
- Rapid chilling: core temperature from +90°C to +3°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at +3°C after cycle completion.
- Rapid shock freezing: core temperature from +90°C to -18°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at -18°C after cycle completion.
- Automatic fish sterilization cycle.
- Automatic ice cream hardening cycle.
Digital controls with display for set and actual values.
- 2.8-inch color graphic display with capacitive keys, IPX5 protection rating.
- 7 ready-to-use preset recipes.
- 20 customizable programs for your own recipes.
- Bluetooth connectivity, can be activated through a free app for HACCP data monitoring and download (optional, can be retrofitted after purchase).
- Preheatable core probe, single-point measurement.
- Pre-cooling function.
- Manual and automatic defrosting.
Voltage: 3N-AC 400V, 50 Hz
Total electrical power: 281W
Fjdpfoxfz Anjx Abnjpn
Core temperature ranges: +90°C to +3°C / +90°C to -18°C
Capacity: 4 x GN 1/1 or 14 x (600 x 400)
Tray spacing: 73 mm
آگهی به صورت خودکار ترجمه شده است. احتمال بروز اشتباه در ترجمه وجود دارد.
Boosted Model
Manufacturer: Lainox
Dimensions (W/D/H): 790 x 870 x 1960 mm
SHOCK COOLING MODE
- Rapid chilling: core temperature from +90°C to +3°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at +3°C after cycle completion.
- Rapid shock freezing: core temperature from +90°C to -18°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at -18°C after cycle completion.
- Automatic fish sterilization cycle.
- Automatic ice cream hardening cycle.
Digital controls with display for set and actual values.
- 2.8-inch color graphic display with capacitive keys, IPX5 protection rating.
- 7 ready-to-use preset recipes.
- 20 customizable programs for your own recipes.
- Bluetooth connectivity, can be activated through a free app for HACCP data monitoring and download (optional, can be retrofitted after purchase).
- Preheatable core probe, single-point measurement.
- Pre-cooling function.
- Manual and automatic defrosting.
Voltage: 3N-AC 400V, 50 Hz
Total electrical power: 281W
Fjdpfoxfz Anjx Abnjpn
Core temperature ranges: +90°C to +3°C / +90°C to -18°C
Capacity: 4 x GN 1/1 or 14 x (600 x 400)
Tray spacing: 73 mm
آگهی به صورت خودکار ترجمه شده است. احتمال بروز اشتباه در ترجمه وجود دارد.
تأمینکننده
توجه: به صورت رایگان ثبتنام کنید یا وارد شوید, تا به تمام اطلاعات دسترسی داشته باشید.
ارسال درخواست
تلفن & فکس
+43 6136 ... آگهیها
آگهی شما با موفقیت حذف شد
یک خطا رخ داده است